ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εργασίες καθαρισμού στο δρόμο Θύρειο -Γουργουβλή -Κορπή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

xiromeritis | 11:32 μ.μ. | 0 σχόλια
             Συνεργείο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου Θύρειο -Γουργουβλή -Κορπή.Ο καθαρισμός περιελάμβανε κοπή των θάμνων (αποψίλωση, κλάδεμα) από τις πλευρές του οδοστρώματος που είναι απαραίτητος για την διευκόλυνση της διέλευσης οχημάτων, καθαρισμός από πέτρες αλλά και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου.
            Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. ΘΥΡΡΕΙΟΥ κ. Χρήστος Παλούκης επιθυμεί ναεκφράσει τις ευχαριστίες του προς την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά,  τον μηχανικό κ. Νικόλαο Καχριμάνη, καθώς και τους χειριστές των μηχανημάτων του συνεργείου, για τον καθαρισμό για την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου και για τηβελτίωση της προσβασιμότητας στους κατοίκους και επισκέπτες.....Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...