Υπόθεση Λεμπιδάκη: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA δρομολογούν εξελίξεις

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA δρομολογούν εξελίξειςΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία της κύριας ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση αναμένουν - μεταξύ άλλων - τα αποτελέσματα για μια σειρά ευρημάτων που έχουν αποσταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., στην Αθήνα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Neakriti.gr, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αναμένονται από την Αθήνα σχετίζονται με δακτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που «σάρωσαν» χώρους στους οποίους κρατείτο όμηρος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι, εκτός από δακτυλικά αποτυπώματα, έχουν σταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και δείγματα DNA.
Επισημαίνεται ότι τα εν λόγω αποτελέσματα ενδεχομένως να «ανοίξουν τον δρόμο» για τη δρομολόγηση περαιτέρω εξελίξεων στην επίμαχη υπόθεση. Εξάλλου, η κύρια ανάκριση συνεχίζεται - μεταξύ άλλων - και με άλλες ανακριτικές πράξεις. Πρέπει να τονιστεί σημειώνει το δημοσίευμα, πάντως, ότι η διαδικασία έχει ακόμη πολύ δρόμο. Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κύρια ανάκριση θα διαρκέσει αρκετές ακόμη εβδομάδες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κύρια ανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου.
Με όλα τα υφιστάμενα δεδομένα, πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να προκύψει εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση απαγωγής. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να ξεκαθαριστεί και με την έκδοση των αποτελεσμάτων που έχουν σταλεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, στην Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες απορρίφθηκε από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές το αίτημα αποφυλάκισης, στο οποίο είχε προβεί κρατούμενος που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για άνδρα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, και ο οποίος ζήτησε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Εντούτοις, το εν λόγω αίτημα απορρίφθηκε, με τον κρατούμενο να νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Πηγή πληροφοριών: Νeakriti.gr.

Σχόλια