ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επέκταση του επιδόματος των 100 ευρώ σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

xiromeritis | 7:56 μ.μ. | 0 σχόλια

Επέκταση του επιδόματος των 100 ευρώ σε στελέχη των Ενόπλων ΔυνάμεωνΕπεκτείνεται η χορήγηση του μηνιαίου επιδόματος 100 ευρώ και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στις Μονάδες Προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου, στη Σκύρο και στις περιοχές του δήμου Σητείας.

Αυτό προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που κατατέθηκε και ψηφίστηκε από την Ολομέλεια, στο νομοσχέδιο για την κύρωση μνημονίου κατανόησης μεταξύ Ελλάδος και άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Μέχρι σήμερα το επίδομα των 100 ευρώ καταβαλλόταν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Ακτοφυλακής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν στα οριζόμενα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στο ένστολο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στη Σκύρο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...