ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΚΑΒ: 24ωρη κάλυψη απέκτησαν ορεινές περιοχές της Άρτας

xiromeritis | 8:25 μ.μ. | 0 σχόλια

ΕΚΑΒ: 24ωρη κάλυψη απέκτησαν ορεινές περιοχές της Άρτας

Έξι διασώστες και οδηγοί στελεχώνουν το νέο Τομέα του ΕΚΑΒ στο Βουργαρέλι Άρτας, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη (12/07/2018).
Τα εγκαίνια του νέου Τομέα με έδρα το Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι, έγιναν παρουσία του δημάρχου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλη, του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ Μ. Μυλωνά και του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Ηπείρου Β. Παπαδιώτη. Η στελέχωση του Τομέα ξεκινάει ήδη με 6 άτομα προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ θα λειτουργεί καλύπτοντας την περιοχή σε 24ωρη βάση.
Όπως τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, υλοποιείται «βήμα-βήμα και σταθερά το σχέδιό μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας».

πηγη:www.newsbomb.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...