ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Aνοικτή συγκέντρωση της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς

xiromeritis | 4:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Φωτογραφία του Stavros Karagkounis.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο ανοικτή συγκέντρωση της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς με ομιλητές τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβελη και τον Καθηγητή Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και Πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ Γιάννη Μυλόπουλο. Η ιδιαίτερα σημαντική πολιτική διαδρομή, οι αγώνες και η ιστορία του συντοπίτη μας Υπουργού Π. Κουρουμπλή, όπως και του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής αριστεράς Φ. Κουβέλη είναι γνωστή σε όλους. Για να γνωρίσουμε καλύτερα και το Γιάννη Μυλόπουλο παραθέτω ένα σύντομο βιογραφικό του και τον καλωσορίζουμε στην πόλη μας.
Ο Γιάννης Μυλόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., στον τομέα της Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
Διετέλεσε Πρύτανης του Α.Π.Θ. από το 2010 έως και το 2014.Συγγραφέας τριών βιβλίων, με πιο πρόσφατο το «ΤΑ .... ΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» που εκδόθηκε το 2016. Από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.».

https://www.facebook.com/stavros.karagkounis?

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...