ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Επίτιμος δημότης Ακτίου Βόνιτσας θα ανακηρυχθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος

xiromeritis | 8:06 μ.μ. | 0 σχόλια

     -Επίσης επίτιμος δημότης Ακτίου Βόνιτσας θα ανακηρυχθεί και ο Νικόλας Βερνίκος, καθηγητής ανθρώπινης οικολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

        Επίτιμος δημότης Ακτίου Βόνιτσας πρόκειται να ανακηρυχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, που πρόκειται να επισκεφθεί την ΠΑΛΑΙΡΟ για να παραστεί στον εορτασμό της Πολιούχου Αγίας Παρασκευής στις 25-26 Ιουλίου 2018. 
         Την απόφαση ανακήρυξης και την απονομή μεταλλίου του Δήμου, θα πάρει αύριο το απόγευμα Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, το δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας στη συνεδρίαση του, μετά απο εισήγηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αποστολάκη. 
       Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης και της παραμονής του Προέδρου στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

************************

               Επίσης επίτιμος δημότης Ακτίου Βόνιτσας  θα ανακηρυχθεί, κατά τη αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, ο  συγγραφέας και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νικόλας Βερνίκος, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής θα είναι ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης. 
         Η τελετή της ανακήρυξής του για τη μεγάλη του προσφορά που αναδεικνύει την ενετική Βόνιτσα μέσα απο τα βιβλία του, θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2018, στις 9:00μμ στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βόνιτσα. 


Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...