ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συναγερμός για πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

xiromeritis | 8:05 μ.μ. | 0 σχόλια

Συναγερμός για πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας


Σκηνές Φαρ Ουέστ στα Εξάρχεια - Συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Μαυροματαίων - Τρεις συλλήψεις - «Γνωστός» εκβιαστής ένας από τους συλληφθέντες

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/07/2018) στην Αστυνομία για άγρια συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών στα Εξάρχεια. 

Όλα συνέβησαν έξω από μπαρ στην οδό Μαυροματαίων. Άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τρεις Αλβανούς, οι οποίοι έφεραν πιστόλα και το ποσό των 13.000 ευρώ. Στο σημείο εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες.

Γνωστός στο Τμήμα Εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς είχε συλληφθεί το 2015 ως μέλος της ομάδα της Ηλιούπολης για εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς, είναι ένας από τους τρεις συλληφθέντες, αναφέρει το Cnn.gr.

Ο δεύτερος είχε απασχολήσει τις Αρχές για εκμετάλλευση γυναικών, αλλά και για συμμετοχή σε απαγωγή το 2006.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ομάδα εκβιαστών που δρούσε στα καταστήματα που βρίσκονται στην οδό Μαυροματαίων.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...