ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«Στα πάνω τους» οι επιχειρήσεις στην Ευρωζώνη

xiromeritis | 8:07 μ.μ. | 0 σχόλια

«Στα πάνω τους» οι επιχειρήσεις στην ΕυρωζώνηΕπιταχύνθηκε τον Ιούνιο η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη, αν και η αισιοδοξία μεταξύ των επιχειρήσεων βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη του 2016, σύμφωνα με σημερινή έρευνα.

Ο σύνθετος δείκτης υπεύθυνων προμηθειών (PMI) της Markit για τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία, αυξήθηκε στις 54,9 μονάδες από τις 54,1 του Μαΐου, άνετα πάνω από το επίπεδο των 50 μονάδων που διαχωρίζει την ανάπτυξη από τη συρρίκνωση. Η αρχική εκτίμηση ήταν 54,8 μονάδες.

Ο δείκτης μελλοντικής παραγωγής, που αποτυπώνει την αισιοδοξία των επιχειρήσεων, υποχώρησε στις 63,4 από τις 63,7 μονάδες, στο χαμηλότερο επίπεδό του από τον Νοέμβριο του 2016.

Ο PMI για την μεταποίηση, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, υποχώρησε σε χαμηλό 18 μηνών, σημειώνοντας πτώση για έκτο συνεχή μήνα εν μέσω ανησυχιών για τα εμπόδια στο εμπόριο και τον αντίκτυπό τους στην οικονομική δραστηριότητα.

Οι εταιρίες παροχής υπηρεσιών επηρεάστηκαν, ωστόσο, λιγότερο από τους φόβους για εμπορικό πόλεμο. O PMI για τον τομέα των υπηρεσιών σημείωσε άλμα σε υψηλό τεσσάρων μηνών στις 55,2 από τις 53,8 μονάδες.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...