Σπείρα παραβίαζε τροχόσπιτα και Ι.Χ. στη δυτική Ελλάδα (Αμφιλοχία, Πάλαιρος, κ.α)

          Τα μέλη της σπείρας άρπαζαν κυρίως τσάντες, χρηματικά ποσά, φορητούς υπολογιστές, κινητά και άλλα αντικείμενα.

          Δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τη νέα... θερινή περίοδο τα μέλη μιας σπείρας Ελλήνων διαρρηκτών που ρήμαζαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τα τροχόσπιτα παραθεριστών στις τουριστικές περιοχές της δυτικής Ελλάδας, το καλοκαίρι του 2017 και πωλούσαν τη λεία τους σε τέσσερις κλεπταποδόχους!........

 
            Οι συνολικά 18 κλοπές που είχαν διαπράξει από τις 20 Ιουνίου ως τις 14 Σεπτεμβρίου του 2017, στην Αμφιλοχία, την Πάλαιρο του δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, το Κανάλι Πρέβεζας, το Λουτρό, το Μενίδι και την Κορωνησία Άρτας αλλά και στην Λευκάδα, εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αμφιλοχίας και οι δράστες ηλικίας 33, 35, 45 και 64 χρόνωνταυτοποιήθηκαν, όπως και άλλοι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 23, 32, 43 και 56 χρόνων οι οποίοι αγόραζαν ή δεχόντουσαν ως δώρα κλοπιμαία.
          Τα μέλη της σπείρας άρπαζαν κυρίως τσάντες, χρηματικά ποσά, φορητούς υπολογιστές, κινητά και άλλα αντικείμενα. Υπολογίζεται ότι στο διάστημα της δράσης τους είχαν αποκομίσει μετρητά συνολικού ύψους περίπου 5.000 ευρώ, κοσμήματα, υπολογιστές, κινητά, γυαλιά ηλίου και άλλα είδη συνολικής αξίας 15.000 ευρώ! 
         Ήδη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος των τεσσάρων δραστών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος των κλεπταποδόχων. Οι έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών συνεχίζεται.

https://www.protothema.gr/

Σχόλια