ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΝΑΔΗΣ επανεξελέγη Πρόεδρος στον Αλιευτικό Σύλλογο Ξηρομέρου "Ο Αστακός"

xiromeritis | 7:39 μ.μ. | 0 σχόλια

               Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των Αλιέων των κοινοτήτων Αστακού και Μύτικα διεξήχθησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018, οι εκλογές τουΑλιευτικού Συλλόγου του Δήμου Ξηρομέρου "ο Αστακός" για την ανάδειξη Προέδρου και νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  
         Με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής επανεξελέγη Πρόεδρος του Σωματείου ο Σπυρίδων Κουνάδης.......            Ο Πρόεδρος και το νεοεκλεγέν ΔΣ, στο οποίο συμμετέχουν αρκετά νέα παιδιά από τον κλάδο, ευχαριστούν τα μέλη για την συμμετοχή τους και τους καλούν σε συσπείρωση και σε ενεργή συμμετοχή σε κλίμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης ώστε οι σκοποί του Σωματείου να επιτευχθούν αλλα και να τεθούν νέοι στόχοι με καινοτόμες ιδέες και πράξεις προς το κοινό συμφέρον των Αλιέων του Τόπου μας αλλά και προς την διατήρηση της βιοποικιλότητας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...