ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πλημμύρες Μαρούσι: Άμεσα στην «πρώτη γραμμή» ο Καραμέρος - «Προτεραιότητά μας οι ανθρώπινες ζωές»

xiromeritis | 5:37 μ.μ. | 0 σχόλια

Για τεράστιες υλικές ζημιές στο Μαρούσι από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης (26/07/2018)έκανε λόγο, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.
κ. Καραμέρος ξεκαθάρισε ότι «μοναδική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι οι ανθρώπινες ζωές» και τόνισε ότι «υπάρχουν δύο βασικές εστίες στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα: Ένα παράνομο αμαξοστάσιο του Δήμου, το οποίο η Περιφέρεια Αττικής έχει καταγγείλει επανειλημμένα και ένας κοινόχρηστος χώρος πρασίνου, επίσης του Δήμου, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2014 και ο οποίος έπρεπε να είναι κλειστός».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμέρος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα δύο σημεία, παρέχοντας βοήθεια σε εγκλωβισμένους πολίτες, την ίδια ώρα που με έκτακτες τηλεφωνικές παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς απηύθυνε έκκληση στους δημότες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους.
Αν είχαν κάνει το ίδιο, ως όφειλαν, και οι τοπικοί «άρχοντες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ανατολική Αττική ίσως τώρα να μην μετρούσαμε νεκρούς και αγνοούμενους.
Μάλιστα, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών πήρε την κατάσταση στα χέρια του, κλείνοντας ο ίδιος δρόμους για να μην κινδυνεύσουν πολίτες.
Δείτε τα βίντεο:Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...