ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δείτε σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το επίδομα παραμεθορίου

xiromeritis | 8:19 μ.μ. | 0 σχόλια

Δείτε σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το επίδομα παραμεθορίου

Επεκτείνεται η παραμεθόριος σε ό,τι αφορά στις μονάδες που υπηρετούν οι στρατιωτικοί, με τροπολογία που υπογράφεται από έξι υπουργούς και κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το militaire.gr, η επέκταση γίνεται «προκειμένου να επεκταθεί η καταβολή του μηνιαίου επιδόματος ύψους εκατό (100) ευρώ σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί (με τοποθέτηση,μετάθεση,απόσπαση ή διάθεση) σε γεωγραφικές περιοχές με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά, αντίστοιχα με αυτά του νομού Έβρου και των ακριτικών νησιών του Αιγαίου».

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της τροπολογίας, το επίδομα παραμεθορίου θα αφορά συγκεκριμένα στις μονάδες προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου (Ηπείρου,Μακεδονίας,Θράκης), τη Σκύρο (για το σύνολο του προσωπικού των ΕΔ), τη Ζίρο Λασιθίου και το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας.

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...