ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όσοι ασχολούνται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες κύριε πρόεδρε.

xiromeritis | 7:24 μ.μ. | 0 σχόλιαΑγαπητέ κύριε πρόεδρε η πανικόβλητη απάντηση σας με προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο μου δεν μπορεί παρά να δημιουργεί συνειρμούς περί εύλογων σκοπιμοτήτων αλλά και μικροπολιτικών συμφερόντων που Που ματαίως εξυπηρετείται. 
Δεν θα ακολουθήσω το λεκτικό σας παραλήρημα μιας και όλοι μα κρινόμαστε από το λαό. Να είστε βέβαιος ότι η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης θα πέσει στο κενό μιας και άπαντες κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και όχι από τη θεωρία η τις προθέσεις. 
Θα συνεχίσω περήφανα και αταλάντευτα να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των δημοτών μας ικανοποιώντας στο βαθμό που μου αναλογεί τα εύλογα αιτήματα τους τόσο ως προς εμένα όσο και ως προς τη δημοτική αρχή με την οποία σας θυμίζω μας καθοδηγούν κοινές ανησυχίες για το καλό των δημοτών μας. Οι τελευταίοι ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και σε αυτή την κατεύθυνση σύσσωμη η δημοτική αρχή πορεύεται με επιτυχία τέσσερα χρόνια τώρα. 
Τα περί λαλιάς κοκόρων σας ενημερώνω ... όσοι ασχολούνται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες..

Με εκτίμηση,
Γεωργούλας Κων/νος

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...