ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ως 31 Οκτωβρίου αιτήσεις δημόσιων φορέων για αρδευτικά

xiromeritis | 3:31 μ.μ. | 0 σχόλια

Δύο μήνες ακόμα περιθώριο, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου έχουν οι δημόσιοι φορείς προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Δράση 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» των Προγραμμάτων, που επιδοτεί αρδευτικά έργα με πρώτη προτεραιότητα τη μείωση απωλειών και την εφαρμογή μεθόδων άρδευσης υψηλής αποδοτικότητας (π.χ. κλειστά δίκτυα σε συνδυασμό με στάγδην άρδευση) με αντικατάσταση υπαρχόντων πεπαλαιωμένων δικτύων άρδευσης
Με τις πιστώσεις της πρόσκλησης θα χρηματοδοτηθούν έργα  με προϋπολογισμό άνω των 2,2 εκατ. ευρώ.Με τις πιστώσεις της πρόσκλησης θα χρηματοδοτηθούν έργα με προϋπολογισμό άνω των 2,2 εκατ. ευρώ.
Το πρόγραμμα προϋπολογισμού 180 εκατ. ευρώ, που σηματοδοτεί την έναρξη των ενισχύσεων για αρδευτικά έργα, αρχικά είχε καταληκτική ημερομηνία στις 31 Αυγούστου.
Η τροποποιητική απόφαση αναφέρει τα εξής: 
Α) Την τροποποίηση της παραγράφου 5.2 της με αριθμ. πρωτ. 3310/23-04-2018 πρόσκλησης ως προς την ημερομηνία λήξης υποβολής πρότασης ως ακολούθως:
Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης: 31/10/2018.
Ημερομηνία λήξης υποβολής, υπογεγραμμένης αίτησης στήριξης και συνημμένων δικαιολογητικών/εγγράφων για τα οποία δεν απαιτείται η ηλεκτρονική υποβολή, στον ΕΦΔ: 31/10/2018 και έως ώρα 15:00.
Β) Κατά τα λοιπά ισχύει η με αριθμό πρωτ. 3310/23.04.2018 πρόσκληση για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 – Μέτρο 4: «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού» - Υπομέτρο 4.3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας» - Δράση 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων».


Το υπομέτρο στηρίζει την υλοποίηση τεχνικών έργων και των αντίστοιχων συνοδευτικών μελετών τους όπως:
• εκσυγχρονισμός των υπαρχόντων δικτύων άρδευσης καθώς και των σχετικών υποστηρικτικών τους υποδομών,
• ανακαίνιση και αντικατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού
• χρήση ανακυκλωμένων υδάτων.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει επιπλέον μελέτες και αντίστοιχες κατασκευές έργων:
• ταμίευσης νερού και συνοδών αρδευτικών δικτύων
 • τεχνητού εμπλουτισμού υπόγειων υδάτων σε ανακαίνιση δικτύου από γεωτρήσεις.
http://www.agronews.gr/business/programmata/arthro/168875/os-31-oktovriou-aitiseis-dimosion-foreon-gia-ardeutika/


Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...