ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Ιουλία Καλλιμάνη σε ένα μοναδικό Γλέντι στις ΦΥΤΕΙΕΣ | Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

xiromeritis | 1:49 μ.μ. | 0 σχόλια

           Μία μεγάλη εκδήλωση ετοιμάζει η Ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών. 
         Πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Ιουλία Καλλιμάνη, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής πίστας, που αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απογειώνοντας τους εκατοντάδες ανθρώπους που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση και ήδη οι διοργανωτές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό κρατήσεων, δείγμα του ότι πιθανώς ο χώρος του χορού να αποδειχτεί πολύ μικρός για τις ανάγκες της βραδιάς..............      Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναμφισβήτητα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που "γέννησε" η ελληνική δισκογραφία, με εσωτερική ευαισθησία και σαρωτική ερμηνευτική δύναμη, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους.
        Η Ιουλία Καλλιμάνη, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική, επιστρέφει στις ρίζες της (απο τις Φυτείες κατάγεται η μητέρα της) και με τις νέες ανεβαστικές επιτυχίες της, αναμένεται να ξεσηκώσει το Ξηρομερίτικο κοινό. 

Για Reserve επικοινωνήστε με το: 6931093730

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...