ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όλοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής απο την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου !!!

xiromeritis | 12:18 μ.μ. | 0 σχόλιαΜε τη βοήθεια όλου του προσωπικού και της διοίκησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου συγκεντρώθηκαν αρκετά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία στάλθηκαν σήμερα στους πυρόπληκτους της Αττικής. Η ευαισθητοποίηση των 3 ΚΔΑΠ (Αστακού_Φυτειών _Κανδήλας), του Βοήθεια στο σπίτι Αστακού και Φυτειών, κάποιων προμηθευτών μας και απλών πολιτών είχε σαν αποτέλεσμα να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια που γίνεται Πανελλαδικά για την βοήθεια των πληγέντων. Ήταν το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε.
Να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που μας βοήθησαν σ αυτή την προσπάθεια και να τους ευχηθούμε να παραμένουν πάντα εθελοντές γιατί έτσι κάνουν καλύτερο τον κόσμο και την καθημερινότητα.

Ο εθελοντής συνδυάζει τον έρωτα του ερασιτέχνη, την συνέπεια του επαγγελματία , την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου.


ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...