Σύσκεψη στο Κ.Υ. Αστακού με θέμα την εύρυθμη λειτουργία του.


Όπως πληροφορηθήκαμε την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 02:00 μ.μ., στο Κ.Υ. Αστακού θα γίνει συνάντηση φορέων και μεμονωμένων προσώπων, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον τομέα της Υγείας της περιοχής. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Αστακού και η υγειονομική κάλυψη του τομέα ευθύνης του.
Ήδη μαθαίνουμε, ότι ο εκτελών προσωρινά χρέη Δ/ντη του Κ.Υ. Αστακού, ιατρός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, μετά την παραίτηση και την αποχώρηση για το Νοσοκομείο Αγρινίου, του πρώην Δ/ντη κ. Αλέξανδρου Σιακαμπένη (σχετικά σας ενημερώσαμε παλαιότερα, δείτε εδώ), έχει στείλει έγγραφες προσκλήσεις προς όλους τους εμπλεκόμενους.
Δική μας γνώμη είναι ότι, αντίπαλος και εχθρός είναι ΜΟΝΟ τα προβλήματα των δομών υγείας. Ακόμα και αυτοί οι διοικούντες που έχουν τις ευθύνες, δεν είναι ούτε αντίπαλοι, ούτε εχθροί..., είναι συνομιλητές μας, που απευθυνόμενοι σε αυτούς προσπαθούμε με έγγραφες και προφορικές παραστάσεις να λύσουμε τα προβλήματα των τοπικών Κέντρων Υγείας. Άλλοτε εισακουόμαστε, άλλοτε όχι και ο αγώνας συνεχίζεται....
Σωστή λοιπόν η πρωτοβουλία, που θα βάλει τα πράγματα σε μία σωστή σειρά, μέσα από ένα καλόπιστο και ειλικρινή διάλογο, χωρίς καιροσκοπισμούς, μικροπολιτικούς και προσωπικούς.
http://mytikaspress.blogspot.com/2018/08/blog-post_25.html#more

Σχόλια