Δόθηκε σε κυκλοφορία ο δρόμος Κουβαράς- Φυτείες- Μπαμπίνη | Eγκρίθηκαν η παράκαμψη της Μπαμπίνης και του Αρχοντοχωρίου


             Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Απ. κατσιφάρα, εγκρίθηκαν από την εκτελεστική επιτροπή και θα περάσουν από έγκριση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο,  3.000.000 ευρώ για συντήρηση της επαρχιακής οδού Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Μύτικας αλλά και με μελέτη για την  παράκαμψη της Μπαμπίνης και του Αρχοντοχωρίου, ύψους 74.400 ευρώ.
      Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε: 3.000.000 ευρώ για συντήρηση επαρχιακής οδού Μπαμπίνη – Αετός – Αρχοντοχώρι – Μύτικας. Μελέτη για την παράκαμψη της Μπαμπίνης και του Αρχοντοχωρίου 74.400 ευρώ. Εγκρίθηκαν από Εκτελεστική Επιτροπή, σε επόμενο Περιφερειακό για έγκριση»............



 Θυμίζουμε ότι το έργο της «Βελτίωσης οδού Κουβαράς – Φυτείες – Αστακός και Φυτείες – Κατούνα (Α’ Φάση) χρηματοδοτείται από το EΣΠΑ 2007-2013 και έχει προϋπολογισμό 16.366.115,70 ευρώ.
         Αφορά σε κατασκευή δρόμου, μήκους 9,20 χλμ. που συνδέει τις παραπάνω περιοχές. Η περαίωση εργασιών προβλέπονταν μέχρι τέλος του 2016, όμως λόγω προβλημάτων καταπτώσεων των κατασκευασμένων πρανών ορυγμάτων, από βροχοπτώσεις και οι οποίες απαιτούσαν ειδική αντιμετώπιση είχαν δοθεί παράταση στο έργο.

https://www.agrinionews.gr/

Σχόλια