Αποστόλης Πανταζής: "Θα είμαι δυναμικά παρών και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον κ.Γαλούνη" | ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟ: studionafpaktos.gr
και ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

     2014-2018. Τέσσερα χρόνια δύσκολα αλλά δημιουργικά για την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου. Σε όλο το σύνολο του Δήμου απ' την πρώτη μέρα κιόλας παραλαβής καθηκόντων, γίνονται έργα υποδομής και ανάπτυξης και αυτά θα συνεχιστούν έως και την τελευταία ημέρα θητείας της Δημοτικής Αρχής. 
       Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Γαλούνης Ερωτόκριτος, εκφράζει την ικανοποιησή του και τις ευχαριστίες του για την καλή πορεία του Δήμου πρώτα στους δημότες του και κατόπιν στους συνεργάτες του. Ιδιαίτερα ευγνωμονεί για την προσφορά του στο Δήμο τον συνεργάτη του και Δημοτικό σύμβουλο τον κο Αποστόλη Πανταζή....



   Παραμερίζοντας τα οποιαδήποτε συμφέροντα,ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου κος Αποστόλης Πανταζής, ίνει προτεραιότητα στα προβλήματα του τόπου του. Ενδιαφέρεται για την καλύτερη αναπτυξή του, προσφέροντας και ο ίδιος οποιεσδήποτε υπηρεσίες του ζητηθούν, απο όπου και αν είναι. Ο κος Αποστόλης Πανταζής αναφέρεται στα δημοτικά δρώμενα,και τονίζει ότι θα είναι δυναμικά παρών και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,στηρίζοντας την παράταξη ''Δυνατό Ξηρόμερο'', με επικεφαλής Δήμαρχο τον κο Γαλούνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ:

Σχόλια