Στη φυλακή ο παιδεραστής φλαουτίστας: Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών

Στη φυλακή ο παιδεραστής φλαουτίστας: Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 30 ετών

Στη φυλακή οδηγείται ο 62χρονος καθηγητής μουσικής και διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος, που συνελήφθη πριν από περίπου έναν χρόνο για ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων μαθητριών του.
 Ο κατηγορούμενος, που έχει και ο ίδιος δυο κόρες, καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, επιβάλλοντάς του συνολική ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών (εκτιτέα 25 χρόνια) και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.
Κατά πλειοψηφία δικαστές και ένορκοι (μειοψήφησε ένας) αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευσή της ήταν «καταπέλτης» κατά του φλαουτίστα λέγοντας:«Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017 ο διακεκριμένος φλαουτίστας χρησιμοποιώντας φιλοφρονήσεις στα δυο ανυποψίαστα κορίτσια προχωρούσε στη συνέχεια σε θωπείες στο στήθος, τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανά τους, ενώ τοποθετούσε τα χέρια τους στο μόριό του και τις παρακινούσε να το χαϊδέψουν.
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, όταν το ένα από τα δυο ανήλικα κορίτσια αποκάλυψε στους γονείς της τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ωδείου.

πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια