Η Κατούνα που ονειρεύομαι .......... Αγιασμός και παράδοση αθλητικών εμφανίσεων στην Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας»

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου «ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας» που συγκροτήθηκε πριν ένα μήνα περίπου σε συνεργασία του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, με τον ΑΜΣ (Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο) Μεδεών Κατούνας και τους γονείς αποκτά πλέον γερές βάσεις. 

Χθες το πρωί 17/11/2018 όλα τα παιδιά της Ακαδημίας συγκεντρώθηκαν στο υπόστεγο του Δημοτικού σχολείου Κατούνας μιας και είχε άσχημο καιρό, ο προγραμματισμός που υπήρχε ήταν να γίνει η συγκέντρωση στο γήπεδο.  


Στην συγκέντρωση των μικρών φίλων της Ακαδημίας τελέσθηκε αγιασμός από τον Αρχιμανδρίτη π.Νεκτάριο Τριάντη με τον νέο εφημέριο της Κατούνας π. Γεώργιο Λαζούρα έτσι ώστε να έχουν μια καλή και ευλογημένη αθλητική χρονιά. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 54 παιδιά της Ακαδημίας, ο προπονητής τους Καραπιπέρης Λάμπρος, ο Δήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Θεόδωρος Στούπας, η αντιπρόεδρος του Μέριμνας Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνά Καρέλου, ο πρόεδρος της Κωνωπίνας Τίγκας Χρήστος, μέλη του Δ.Σ. της Μεδεών Κατούνας και πολλοί γονείς.


Ο Πρόεδρος της Κατούνας μίλησε στα παιδιά της Ακαδημίας και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια, ευχαριστώντας το Δήμαρχο για την στήριξη του Δήμου, την ομάδα της Μεδεών Κατούνας και τους γονείς.
Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας πήρε το λόγο και ειπε στους γονείς "αφήστε τα παιδιά να παίξουν" έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την προσπάθεια και παρότρυνε να την μιμηθούν και τα υπόλοιπα μεγάλα χωριά του Δήμου.

Στην συνέχεια ο προπονητής της Ακαδημίας Καραπιπέρης Λάμπρος είπε: 

Ευχαριστώ το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για την στήριξη αυτής της προσπάθειας καθώς και τους γονείς των παιδιών που μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Στην συνέχεια δόθηκαν αθλητικές εμφανίσεις σε όλα τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου όπως τους είχαν υποσχεθεί. 
Τα αθλητικά είδη που περιείχε κάθε σάκος ήταν πλήρες εμφάνιση ποδοσφαιρική, φόρμα και παπούτσια όλα δωρεάν.
Ας αγκαλιάσουν και άλλοι γονείς με τα παιδιά τους (Κατούνα, Τρύφου, Κομποτή, Αετός, Αγιος Νικόλαος και Κωνωπίνα) την δημιουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου όπου θα προσφέρει στα μικρά παιδιά αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ευ αγωνίζεσθε. 
Πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως θα καθοριστεί ο χώρος των προπονήσεων όταν υπάρχουν άσχημες καιρικές συνθήκες και θα συγκροτηθεί και Δ.Σ. (από εκπροσώπους του Δήμου, της Μεδεών και από τους γονείς) που θα είναι υπεύθυνοι για την Ακαδημία.




                                                    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν έστω και αργά στην υλοποίηση της πρότασης μου για την δημιουργία Ακαδημίας στο χωριό μας και φεύγω με το κεφάλι ψηλά.
Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο της Κατούνας που αφουγκράστηκε την σκέψη μου τον Θωμά Καφρίτσακαι την ακούραστη Αθηνά Καρέλου και φυσικά τον Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη. 
Έτσι είναι η Κατούνα που ονειρεύομαι........ αυτή είναι η νεολαία που ήθελα. 
Παλιότερα κάναμε μεγάλες προσπάθειες για την δημιουργία παιδικού τμήματος του ΑΜΣ Μεδεών και όχι Ακαδημίας, πολλές φορές ως ένα σημείο τα καταφέρναμε αλλά κρατούσε για μικρό διάστημα. Τώρα οι συνθήκες ωρίμασαν και το επιτρέπουν με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Καραπιπέρη Λάμπρο και αν χρειαστεί και δεύτερο Καθηγητή προπονητή. 
Ελπίζουμε αυτή τη φορά και είναι στο χέρι όλων μας η Ακαδημία να στεριώσει, υπάρχει αυτή η διέξοδος, να γυμνάζονται τα παιδιά μας και συγχρόνως να μάθουν τις βασικές τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία. 
Πραγματικά όλα έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα. 
Ήταν η καλύτερη δραστηριότητα των τελευταίων χρόνων, η ίδρυση της ακαδημίας ποδοσφαίρου για τα παιδιά της Κατούνας και των γύρω χωριών. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους για την μεγάλη συμμετοχή, πάνω από 50 παιδιά ακολουθούν την ακαδημία Ποδοσφαίρου της Μεδεών Κατούνας, τα βλέπετε με τα λευκοπράσινα χρώματα της ιστορικής Μεδεών και το έτος ίδρυσης 1949.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ  
https://katounanews.blogspot.com/


























































Σχόλια