ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Αποστολάκης είναι ένας από τους πιο  έμπειρους Δημοτικούς άρχοντες της περιοχής καθώς  διετέλεσε πολλά χρόνια  Δήμαρχος αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος, με λίγα λόγια έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Τοπική αυτοδιοίκηση και είναι γνώστης. Μόνος του αντίπαλοςείναι τα προβλήματα του Δήμου λόγω της αστάθειας και της βαθιάς οικονομικής  κρίσης στην Ελλάδα, αλλά και λόγω των αλλεπάλληλων εκλογικών  αναμετρήσεων , τις αλλαγές κυβερνήσεων, υπουργών, γενικών γραμματέων με ότι αυτό συνεπάγεται. Παρόλα αυτά λόγω εμπειρίας, όρεξης και διαρκούς αναζήτησης λύσεων δεν σταματά καθόλου λεπτό να μάχεται. Έχει κάνει τη διαδρομή το Βόνιτσα - Αθήνα λες και είναι λες και είναι Κατούνα - Κωνωπίνα. 
Την Τετάρτη 17/2/2016 ο Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας  Γιώργος  Αποστολάκης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανία Παπαγεωργίου και συζήτησαν θέματα που αφορούν  την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά και τη σύνδεσή της με την απασχόληση, καθώς και ευρύτερα θέματα παιδείας που απασχολούν το δήμο. 
Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου κατάγεται από το Μεσολόγγικαι από το Νοέμβριο του 2015 ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης και Νέας  Γενιάς στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας  και Θρησκευμάτων. 
Μεταξύ άλλων επίσης έκανε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες  διαφόρων Υπουργείων που έχουν σχέση με τις υποδομές και την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του θέματος που έχει ανακύψει με την ΔΕΗ, δυστυχώς λόγω απλήρωτων λογαριασμών δημοτών και χρεών της προηγούμενης Δημοτικής αρχής. 

http://katounanews.blogspot.gr/2016/02/blog-post_251.html#more

Σχόλια