ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πόσοι αγρότες «μπαίνουν» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

xiromeritis | 11:25 π.μ. | 0 σχόλια

Την ένταξη επιπλέον εκατοντάδων νέων αγροτών στο υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, ανακοίνωσε σε αντιπροσωπεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ, με την οποία σήμερα συναντήθηκε, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χαράλαμπος Κασίμης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση , ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, υπογράμμισε ότι «θέση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ήταν και παραμένει να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες, όπως άλλωστε συνέβη σε συγκεκριμένη Περιφέρεια». Στη συνάντηση τόνισε διαπιστώθηκε η βούληση του υπουργείου προς αυτήν την κατεύθυνση , με τη μεταφορά πρόσθετων κονδυλίων στο υπομέτρο αυτό. Ωστόσο, σημείωσε τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν για όλους .Σύμφωνα με τον κ. Αγοραστό , η δέσμευση που δόθηκε ήταν ότι στην περίπτωση που ο σχετικός προϋπολογισμός δεν εξαντληθεί ούτε στη δεύτερη πρόσκληση, τότε και αυτά τα κονδύλια που θα περισσέψουν, θα διατεθούν για την ένταξη επιλαχόντων νέων αγροτών στις Περιφέρειες στις οποίες δεν έχουν ενταχθεί όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια. Στη συνάντηση εκτός από το θέμα των νέων αγροτών, η αντιπροσωπεία της ΕΝΠΕ ζήτησε την άμεση εκχώρηση όλων των μέτρων και δράσεων στις Περιφέρειες κ.ά.
 http://www.aftodioikisi.gr/

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...