ΣΑΡΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ 6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ!!

Προσθήκη λεζάντας
      Η ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΑΛΕΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, οΦλωροσκούφης Παναγιώτης το ασημενιο μετάλλιο, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η Γιαμαλάκη Ελένη, χάλκινο  μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχή στις νεάνιδες η Μπιτσικώκου Δήμητρα.
     Στην κατηγορία των παίδων +65 κιλά μαύρων ζωνών και επιστρεφοντας στις επιτυχίες κατέκτησε ο αθλητής Τσίγκας Λεωνίδας το χάλκινο μετάλλιοδείχνοντας κι αυτός πιο βελτιωμένος στην απόδοση του μετά από 2 δυνατούς αγώνες. Τελος ο  μικρός μας αθλητής Μπετσικας Μιχάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -33 κιλών μαύρων ζωνών.

Αναλυτικά...
    Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με 7 αθλητές όπου κατέκτησε 6 μετάλλια όλα στις μαύρες ζώνες. Ο σύλλογος ήταν και μοναδικός όπου κατέκτησε με δυο αθλητές στις ολυμπιακές κατηγορίες ανδρών -γυναικών μαύρων ζωνών.........



   Στα -49 κιλά γυναικών όπου είναι ολυμπιακή κατηγορία με την ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΑΛΕΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και με τονΦλωροσκούφη Παναγιώτη στα -58 κιλά ανδρών μαύρων ζωνών το ασημενιο μετάλλιο όπου είναι και αυτή ολυμπιακή κατηγορία. Οι 2 αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών και κατέπληξαν με τις εμφανίσεις τους δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. 
       Άλλο ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο σύλλογος στις γυναίκες με την αθλήτρια του Γιαμαλάκη Ελένη στα -73 κιλά παίζοντας κι αυτή εξαιρετικά. Και οι τρεις αθλητές βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στα μετάλλια στα πανελληνία πρωταθλήματα, με την Μεσυνδιανου να είναι 3 συνεχόμενα χρόνια στην εθνική ομάδα.
     Ακόμα ένα χάλκινο  μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχή στις νεάνιδες ήρθε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικωκου Δήμητρα μετά από 3 αγώνες στα -55 κιλά μαύρων ζωνών δείχνοντας κι αυτή ότι το μέλλον της ανήκει και θα μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
        Στην κατηγορία των παίδων +65 κιλά μαύρων ζωνών και επιστρεφοντας στις επιτυχίες κατέκτησε ο αθλητής Τσιγκας Λεωνίδας το χάλκινο μετάλλιο  δείχνοντας κι αυτός πιο βελτιωμένος στην απόδοση του μετά από 2 δυνατούς αγώνες. 
      Τελος ο  μικρός μας αθλητής κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα ο Μπετσικας Μιχάλης όπου κέρδισε και την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -33 κιλών μαύρων ζωνών μετά από 4  εκπληκτικούς αγώνες στην πιο δύσκολη κατηγορία του 2007 όπου συμμετείχαν εξαιρετικοί αθλητές.
       Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Κακαρέλη Νίκο για την σπουδαία δουλειά που κάνει και έχει κάνει τον ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μοναδικό εκπρόσωπο από τον νομό με πρωταθλητές και αθλητές στην εθνική ομάδα. Κλη επιτυχια στους 8 αθλητές του συλλόγου που αγωνίζονται το Σάββατο στο G1 στην Βουλγαρία.
 
http://xiromeronews.blogspot.gr/
       












Σχόλια