ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Προσκυνηματική Εκδρομή απο ΑΕΤΟ και ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ στον τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

xiromeritis | 11:05 μ.μ. | 0 σχόλια

      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική εκδρομή που διοργάνωσαν Γυναίκες απο τον Αετό και με τη συμμετοχή Γυναικών απο το Αρχοντοχώρι. 
       Οι εκδρομείς επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και αναχώρησαν με προορισμό το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Γέροντος Παισΐου του Αγιορείτου.........

 
        Φτάνοντας περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να προσκυνήσουν και να πάρουν ευλογία από τον Άγιο και μεγάλη ήταν η συρροή του κόσμου με την ουρά των προσκυνητών να ξεπερνά τα 200 άτομα. 
        Αφού προσκύνησαν τον τάφο του θαυματουργού Αγίου Παϊσίου περιηγήθηκαν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής και δέχτηκαν την φιλοξενία των μοναχών οι οποίες και τις ξενάγησαν στην Ιερά Μονή.

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδρομή των γυναικών στην Θεσσαλονίκη στον Άγιο Παΐσιο....Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...