Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος βίαζε 12χρονη επί ένα χρόνο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος βίαζε 12χρονη επί ένα χρόνο Σοκ και αποτροπιασμός μετά την αποκάλυψη υπόθεση βιασμού ανήλικης από 81χρονο.
Μια υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού στην περιοχή της Ανάληψης ήρθε στο «φως» ύστερα από την εξιχνίασή της από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ηλικιωμένος ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του 13χρονου (σήμερα) κοριτσιού, από το 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, έναντι χρηματικών ποσών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 81χρονος δεν φέρεται να είχε συγγενική σχέση με την ανήλικη, ενώ σχετική καταγγελία φέρεται να έκαναν γείτονες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό και απευθύνθηκαν στις Αρχές.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Με πληροφορίες από thestival.gr


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/885408/friki-sti-thessaloniki-hlikiomenos-viaze-12xroni-epi-ena-xrono#ixzz5FfruAuMp

Σχόλια