Γνωρίστε τους υποψήφιους για τη ΝΟΔΕ της ΝΔ -ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ -Δύο (2) Υποψήφιοι απο την ΒΟΝΙΤΣΑ

                  Ως γνωστόν την προσεχή Κυριακή, 13 Μαΐου 2018,  θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Υποψηφίων Προέδρων και Μελών ΝΟ.Δ.Ε., Προέδρων και Μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και Συνέδρων για τα δυο προσεχή Τακτικά Συνέδρια.
               Τις θέσεις του 9μελούς συμβουλίου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας διεκδικούν 11 υποψήφιοι.  Στη σελίδα της ΝΟΔΕ αναρτήθηκε ένα μικρό αφιέρωμα για τους υποψηφίους, το ακόλουθο:

????????????????????????????????????
Σταυρόπουλος Άγγελος
Ο Σταυρόπουλος Άγγελος, κατάγεται από τη Ναύπακτο, είναι 39 ετών έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Απόφοιτος Οικονομικού Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση και σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Εργάζεται ως Οικονομολόγος στον ΕΦΔ ‘’Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων’’......................


dimitris-tsamis
Δημήτρης Τσάμης
Γεννήθηκε στην Κατοχή Μεσολογγίου. Είναι δάσκαλος. Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας.Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ.
dimitris-takis
Δημήτρης Τάκης 
Γεννήθηκε και ζει στη Νεάπολη Αγρινίου στην οποία διετέλεσε πρόεδρος. Είναι αγρότης, μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Ένωσης Αγρινίου και του Συνεταιρισμού Νεάπολης.
.........................
konstantinos-pasiopoulos
Πασιόπουλος Σπ. Κωνσταντίνος
Γεννημένος το 1974, έγγαμος. Επιχειρηματίας με έντονη συνδικαλιστική δράση: Μέλος του διοικητού συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ε.Σ.Ε.Ε. Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας Ο.Ε.Σ.Π.και Ν.Ε. Πρώην πρόεδρος και νυν Γενικός Γραμματέας Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Ε.Σ.Μ. Πρόεδρος ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου. Υπεύθυνος γραφείου τουριστικής ανάπτυξης εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου.
Έχει διατελέσει επί σειρά ετών τομεάρχης παραγωγικών τάξεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
....................
giannis-athanasiou
Γιάννης Αθανασίου: Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και διαμένει στο Μεσολόγγι όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο. Διετέλεσε στέλεχος Δ.Α.Π – ΝΔΦΚ και μέλος κεντρικής γραμματείας 1998 – 2000 και αναπληρωτής υπεύθυνος οργάνωσης. Μέλος Δ.Σ του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου 2014 – 2017. Μέλος της ΝΟΔΕ το 2014 – 2017.
..............................
panagiotis-psyllias
Παναγιώτης Ψυλλιάς 
Έγγαμος με ένα τέκνο. Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Ελεύθερος Επαγγελματίας διατηρώντας Τεχνικό Γραφείο. Επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας διατελώντας Μέλος της Αντιπροσωπείας, Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ, πρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ κι αντιπρόεδρος ΤΕΕ. Τις δυο προηγούμενες θητείες του συμβουλίου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών

konstantinos-kolosionis
Κωνσταντίνος Κολοσιώνης 
Γεννήθηκε το 1959 στο Αγρίνιο και είναι μόνιμος κάτοικος Αγρινίου. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Λάρισας
Εργάζεται στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Αγρινίου της Π.Ε Αιτωλ/νίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1974, Υπεύθυνος Κινητοποίησης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λάρισας, σύνεδρος ΕΣΕΕ 1983,1985,1987, πρώην μέλος ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας.

..............
paraskevi-papalexi-grigoriou
Παρασκευή (Εύη) Παπαλέξη 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι κόρη του Γρηγορίου Φ. Παπαλέξη, Δικηγόρου, και της Φωτεινής Ν. Κολοβού, Παιδιάτρου. Είναι σταθερά μέλος του Κόμματος της Ν.Δ. από το 1995.
Ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής στο Γ.Ν. Αιτ/νίας Ν.Μ. Αγρινίου. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρωσικά.
elia_onned-10
Μιχάλης Γούδας
Κατάγεται από την Βόνιτσα, είναι έγγαμος, πατέρας ενός παιδιού. Είναι γεωπόνος, και διατηρεί γεωπονικό κατάστημα στην Βόνιτσα. Δημοτικός σύμβουλος δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
thomas-kaniotis
Θωμάς Κανιώτης 
Ο Κανιώτης Θωμάς του Χρήστου κατάγεται απο τη Λεπενού Αγρινίου.Είναι 40 ετών έγγαμος πατέρας τριών παιδιών.Απόφοιτος λογιστικής και υπολογιστών.Είναι μέτοχος από το 2000 στήν ΚΤΕΛ Α.Ε και είναι πρόεδρος από το 2013 στο ταμείο αλληλασφάλισης της ΚΤΕΛ Α.Ε.
Σταύρος Πάτσης 
Γεννήθηκε στη Βόνιτσα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Δασικός υπάλληλος με έντονη συνδικαλιστική δράση στην ομοσπονδία Δασοφυλάκων. Είναι μέλος εθελοντής της ομάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας  "Πάνος Μυλωνάς". Δυναμικός, οργανωτικός, δραστήριος και η δράση του σχετίζεται άμεσα με το Περιβάλλον.
Πηγή: http://www.agrinionews.gr/

Σχόλια