Φθιώτιδα: Πρώην αστυνομικός διευθυντής βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί

Φθιώτιδα: Πρώην αστυνομικός διευθυντής βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί  Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του - Το είχε ξανακάνει την Πρωτομαγιά

Ενας 80χρονος συνταξιούχος αστυνομικός προκάλεσε αναστάτωση στη Σπερχειάδα, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
Το απόγευμα της Παρασκευής, γύρω στις 7:00', ο 80χρονος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Σπερχειάδα και άρχισε να πυροβολεί άσκοπα στον αέρα.
Κάποιοι από τους γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ο 80χρονος είχε κάνει το ίδιο και την Πρωτομαγιά. Εκείνος αρνήθηκε ότι πυροβολούσε, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν έπειτα από έρευνα- παρουσία δικαστικού λειτουργού- και κατασχέθηκαν εννέα όπλα.
Τα δυο από αυτά, μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα πιστόλι, φέρεται ότι τα κατείχε νόμιμα, αλλά η άδειά τους είχε λήξει. Για τα υπόλοιπα δεν είχε άδεια και ισχυρίστηκε ότι είναι παλιά και τα έχει για κειμήλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.
Ο 80χρονος συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ σε βάρος θα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.




Σχόλια