Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς (pics)ΚεφαλονιάΤραγικός επίλογος στην αγωνιώδη αναζήτηση για τον 62χρονο ψαροντουφεκά.
Νεκρός στον βυθό της Πλατιάς Άμμου, βρέθηκε ο άτυχος άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Τετάρτη (23/05) αφού βούτηξε στη θαλάσσια περιοχή της Παλικής, στην Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, ο 62χρονος εντοπίστηκε με φορεμένα τα βαρίδια, σε βάθος 32 μέτρων.
Έχει κινητοποιηθεί η Λιμενική Αρχή και η Πολιτική Προστασία, ώστε να ανασυρθεί η σορός του.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από εκεί που είχε αφήσει τα ρούχα του. Το ψαροντούφεκο του ήταν οπλισμένο, που σημαίνει ό,τι και αν του συνέβη δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα για νεκροψία.
Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στη gallery του Newsbomb.gr
Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει χθες το απόγευμα, συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας με σκάφη του Λιμενικού Σώματος αλλά και πολλούς ψαράδες της περιοχής να αναζητούν τον ψαροντουφεκά.
Με το πρώτο φως της ημέρας ελικόπτερο άρχισε από αέρος να «χτενίζει» την περιοχή για τον εντοπισμό του. Τα προσωπικά του αντικείμενα και τα ρούχα του βρέθηκαν αργά χθες το βράδυ στην παραλία Πλατιάς Άμμου από χερσαία περίπολο του Λιμενικού Σώματος.
Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Inkefalonia, Kefaloniapress
Πηγή φωτογραφιών: Inkefalonia





Σχόλια