Πρωτοφανής η προσέλευση του κόσμου στη παρουσίαση του βιβλίου του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)






Μεγάλη κοσμοσυρροή, η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων σε παρουσίαση βιβλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και η κεντρική αίθουσα γέμισε αμέσως, με αποτέλεσμα όσοι δεν χωρούσαν, να καθίσουν στην διπλανή αίθουσα, παρακολουθώντας την εκδήλωση, που προβαλλόταν σε γιγαντοοθόνη. Πολλοί δεν κατάφεραν να μπουν, διότι απλούστατα δεν χωρούσαν. Στις αίθουσες είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο!
         Στην εκδήλωση, στην οποία μοιράσθηκε σε όλους το βιβλίο του Βασίλη Στράτου: "Το ταξίδι της ζωής μου" δωρεάν, συνδιοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 6.5.2018, η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε) και οι εκδόσεις Aιτωλοακαρνανικός Τύπος, στη Στοά του βιβλίου Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου Αθήνα............



Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός, πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε και καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών και ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Λυκειάρχη Νώντα Νικάκη απο τη Βόνιτσα.
      Στην αρχή χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο ιερέας πατήρ Βασίλειος Πόπης, Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς.
          Ακολούθως, οι κύριοι ομιλήτες: Αριστοτέλης Μιμμής, Επιτ. Δικηγόρος, πρ. Βουλευτής, -Νικόλαος Τέλωνας, πρ. Δήμαρχος Αμφιλοχίας - Αντινομάρχης, συγγραφέας και ο Διονύσιος Μπερερής, πρ. Σχ. Σύμβουλος Π.Ε, συγγραφέας, αναφέρθηκαν σε σημαντικές λεπτομέρειες και τόνισαν οτι το βιβλίο αποτελεί παρακαταθήκη για το μεγάλο όραμα του Βασίλη Στράτου, αυτό που ο ίδιος αγωνίστηκε για να υλοποιήσει, καταφέρνοντας σε πραγματικά δύσκολους καιρούς να πετύχει πολλά και να αναμορφώσει σε μεγάλο βαθμό την πόλη του Αστακού.

           Στο τέλος, τον λόγο πήρε ο συγγραφέας του βιβλίου Βασίλης Στράτος, ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό για την μεγάλη ανταπόκριση και την παρουσία του στην εκδήλωση και μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς, εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου.
      Μετά το πέρας της παρουσίασης όλοι συγχάρηκαν την συγγραφέα και υπήρχε και μπουφές.

Καλοτάξιδο....
http://xiromeronews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_10.html#more






















































































































































































http://xiromeronews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_10.html#more

Σχόλια