ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οι Αλβανοί κατεβάζουν ελληνικές σημαίες και θέλουν μέχρι και την Ναύπακτο!

xiromeritis | 10:36 π.μ. | 0 σχόλια

Οι Αλβανοί κατεβάζουν ελληνικές σημαίες και θέλουν μέχρι και την Ναύπακτο!Για πολλοστή φορά Αλβανοί κατεβάζουν ελληνικές σημαίες από χωριά της Βορείου Ηπείρου και προκαλούν με τα ελεύθερα εδάφη της Ελλάδας.
Ο Ταχίρ Βελίου πρόεδρος της οργάνωσης για την «Ενωμένη Αλβανία» έχει πάρει σβάρνα τους τελευταίους μήνες τα χωριά της Βορείου Ηπείρου. Τελευταίο του θύμα το χωριό Φοινίκη το ποιο βρίσκεται μια ανάσα από τους Αγίους Σαραντα.

Ο αλβανός εθνικιστής κατέβασε ελληνική σημαία από εκκλησία του χωριού και με ανάρτηση του στο facebook την αποκάλεσε σκουπίδι και έγραψε: «Στις 28 Νοεμβρίου η εθνική σημαία της Αλβανίας θα υψωθεί στην Πρέβεζα και θα καταλάβει την Ελληνική χυδαιότητα» Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθον έχει κάψει ελληνικές σημαίες ενώ σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο Star δήλωσε ότι τα σύνορα της Αλβανίας φτάνουν μέχρι την Ναύπακτο!
el.gr

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...