Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Κύμα κακοκαιρίας που θα επηρεάσει μέχρι τη Δευτέρα αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού απ' την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απ' το απόγευμα και σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αναμένονται καταιγίδες τις επόμενες ημέρες, που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να είναι κατά τόπους ισχυρές. Επίσης είναι πιθανό τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Αναλυτικά οι περιοχές που θα επηρεαστούν:
Σήμερα, Παρασκευή, πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία.
Αύριο, Σάββατο, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις απογευματινές ώρες την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες θα επηρεαστεί και η κεντρική Μακεδονία.
Την Κυριακή θα επηρεαστούν, κατά διαστήματα, η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Απ' τις μεσημβρινές ώρες η κακοκαιρία θα επεκταθεί στη δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία και πιθανόν στην Εύβοια, στην ανατολική Στερεά, στη βόρεια Πελοπόννησο και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Τη Δευτέρα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι την Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και την ανατολική Στερεά. Το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανόν να επηρεαστούν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Την Τρίτη και την Τετάρτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να επηρεάσουν τις ηπειρωτικές περιοχές.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από περιοχή απ' το Deltiokairou.gr
http://www.news247.gr

Σχόλια