Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευχαριστήριο από τον Δήμο Θέρμου για την εκδήλωση των Πεσόντων Αεροπόρων


Ο Δήμος Θέρμου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδηλώσεως για τους Πεσόντες Αεροπόρους του Δήμου Θέρμου που πραγματοποιήθηκε  στις 17 Ιουνίου 2018 στο Μνημείο που έχει κατασκευαστεί  για το σκοπό αυτό  στο λόφο του Αγίου Κοσμά.
Η παρουσία της Μπάντας και της Ορχήστρας της Πολεμικής Αεροπορίας, του Αγήματος  από την αεροπορική βάση Ακτίου, η άψογη εμφάνιση τους, καθώς και η υψηλή εκπροσώπηση των Ενόπλων Δυνάμεων, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, της Ενώσεως Αποστράτων, των στρατιωτικών και πολιτικών Αρχών έδωσαν την πρέπουσα τιμή στους  Πεσόντες Ήρωες αεροπόρους μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στις οικογένειες των Πεσόντων Αεροπόρων του Δήμου μας, που παρέστησαν και τίμησαν δεόντως τους οικείους τους, αλλά και έδωσαν το μήνυμα της περηφάνιας για την θυσία υπέρ Πατρίδος των δικών τους προσώπων .
Ξεχωριστές ευχαριστίες εκφράζουμε στο Δήμαρχο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα  Νομού Καρδίτσας  κ. Δημήτριο Τσιαντή, γενέτειρας του Ήρωα Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου που τίμησε την εκδήλωση μας και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα.
Τέλος, άξια αναφοράς  είναι και η ευγενική προσφορά  του συμπολίτη μας Προέδρου του Ομίλου Τραπέζης Πειραιώς  κ. Γεωργίου Χαντζηνικολάου προς το Δήμο Θέρμου γα την επιτυχία της εκδηλώσεως που δείχνει την ευαισθησία του  και την πατριωτική του αγάπη.

Σχόλια