ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έφυγε από κοντά μας η Τζένη Σωτ. Ζορμπά από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου

xiromeritis | 12:59 μ.μ. | 0 σχόλια


Πέρασαν κιόλας 15 μέρες από τότε που έφυγε από κοντά μας η Τζένη (Ευγενία) Μαυρομμάτη συζ. Σωτηρίου Ευστ. Ζορμπά. Όμως για τους δικούς της η μνήμη θα παραμείνει ανεξίτηλη. Τη Τζένη αποχαιρέτησαν οι συγγενείς της, οι φίλοι κι όλοι οι συγχωριανοί σε μια πάνδημη κηδεία που έγινε στην Αγία Αικατερίνη Κ. Πετραλώνων στις 20 Ιουνίου 2018.
Η Τζένη γεννήθηκε πριν 54 χρόνια. Μαζί με τον Σωτήρη Ζορμπά δημιούργησαν μια ευτυχισμένη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και τον Αντώνη.
Σ’ όλη τη ζωή της ήταν μια αφοσιωμένη σύζυγος και στοργική μητέρα. Η μοίρα όμως στάθηκε πολύ σκληρή μαζί και μέσα σ’ ένάμισυ χρόνο την πήρε από κοντά μας.
Παρά τη κλονισμένη υγεία της δεν δυστροπούσε, ούτε διαμαρτύρονταν ούτε μια φορά, αλλ’ απεναντίας ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη κι είχε μια μοναδική ευγένεια που την έκαναν πραγματικά μια ξεχωριστή γυναίκα.
Ο σύζυγός της, τα παιδιά της, τ’ αδέλφια της κι η μητέρα της καθώς κι όλοι οι συγγενείς κι οι φίλοι της δικαιούνται να είναι περήφανοι γι’ αυτήν.
Καλό ταξίδι Τζένη!
Η οικογένεια της εκλιπούσας αποφάσισε τα λεφτά που δόθηκαν, αντί στεφάνων, να τα διαθέσει στο σύλλογο “Φλόγα”.
Εφημερίδα Χρυσοβιτσάνικα Νέα

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...