ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σπείρα: Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα, έλεγαν ότι τους τα έκλεψαν και τα πουλούσαν Πηγή: Σπείρα: Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα, έλεγαν ότι τους τα έκλεψαν και τα πουλούσαν | iefimerida.gr

xiromeritis | 12:11 μ.μ. | 0 σχόλια


Από εταιρίες ενοικιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, φωτογραφία: pixabay
Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα από εταιρίες και στη συνέχεια δήλωναν ψευδώς ότι εκλάπησαν με σκοπό να τα υπεξαιρέσουν, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, 28 έως 44 ετών, μεταξύ αυτών ο φερόμενος ως ιθύνων νους. Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για ένοπλες ληστείες που φέρεται ότι διέπραξε σε καταστήματα των Αθηνών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η εγκληματική ομάδα έδρασε την περίοδο από το Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, διάστημα κατά το οποίο με τον παραπάνω τρόπο υπεξαίρεσε επτά αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.
Δύο από τα οχήματα εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία αποστέλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: Σπείρα: Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα, έλεγαν ότι τους τα έκλεψαν και τα πουλούσαν | iefimerida.gr 

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...