Ηράκλειο: Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που ασελγούσε σε 10χρονη αγοράζοντάς της σοκολάτες

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο ηλικιωμένος που ασελγούσε σε 10χρονη αγοράζοντάς της σοκολάτες (pics)

Ο 74χρονος είναι προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 74χρονου που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης σε βάρος παθόντος που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση και της ασέλγειας με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση που προβλέπονται από το άρθρο 98 παρ. 1, 339 παρ.1α΄ , 351Α παρ.1α΄ Π.Κ. καθώς και της ανωτέρω ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης από την Ελληνική Αστυνομία.
Πρόκειται για τον:
1) ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ Λουκά του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης, που γεννήθηκε το 1944 στο Ηράκλειο Κρήτης.
irakleio apoplanisi

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως στις αρχές Ιουλίου, όταν σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου καταγγέλθηκε πως τα τελευταία δύο χρόνια ο 74χρονος ασελγούσε σε βάρος της 10χρονης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» φέρεται να έδινε χρήματα στην ανήλικη για να αγοράζει σοκολάτες.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25704, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια