Φωτιά: Τραγωδία! Νεκρή 14χρονη πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ

Φωτιά: Τραγωδία! Νεκρή 14χρονη πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ

Η 14χρονη Εβίτα Φύτρου, πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ και του Κρόνου Νίκαιας είναι μεταξύ των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών, την στιγμή που αγνοούνται ακόμα ο πατέρας της, Γρηγόρης και ο μικρός της αδερφός, Ανδρέας.



Δραματικές ώρες περνάει η Ελλάδα, καθώς από το μεσημέρι της Δευτέρας (23/7) φονικές πυρκαγιές πλήττουν την Αττική. Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι νεκροί ξεπερνούν τους 50, ενώ εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί από τις… μάχες με τις φωτιές.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από την «Chryss Tass», μεταξύ των θυμάτων είναι η 14χρονη Εβίτα Φύτρου, η οποία ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας. Μάλιστα, αγνοούνται ο πατέρας της, Γρηγόρης Φύτρος, ποδηλάτης της Ένωσης και ο 11χρονος Ανδρέας.
Συγκεκριμένα, στο κείμενο της έκκλησης αναφέρεται:
«Βοηθήστε μας! SOS! Αγνοούνται από εχθές στις 6 από το Μάτι Αττικής. Γρηγόρης Φύτρος ετών 54 και ο γιος Ανδρέας Φύτρος ετών 11. Βρέθηκε νεκρή η κόρη 14 ετών Εβίτα Φύτρου. Κοινοποιήστε παιδιά αγνοούνται. Βοηθήστε μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 6947617474».


πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια