Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Οι εικόνες από τις κάμερες και η μαρτυρία που ανατρέπουν τα πάντα

Εξαφάνιση 23χρονου φαντάρου: Οι εικόνες από τις κάμερες και η μαρτυρία που ανατρέπουν τα πάντα

Έβδομη ημέρα αγωνίας για τον 23χρονο Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του χάθηκαν την Πέμπτη (28/06), στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» κατά την επιστροφή του στον Πειραιά, από τη Χίο όπου υπηρετούσε.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του Τάκη Κολλιαδέλη, εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, σε ένα θρίλερ.

Οι κάμερες του πλοίου έδειξαν ότι στις 05:30 τα ξημερώματα, ο 23χρονος βρισκόταν πάνω στο πλοίο κι έκανε βόλτες στο κατάστρωμα, σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Μέχρι χθες, οι πληροφορίες ήθελαν το χρόνο για τον νεαρό στρατιώτη, να έχει σταματήσει περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, οπότε και δόθηκε το τελευταίο στίγμα από το κινητό του, ανοιχτά της Τήνου.

Σύμφωνα με το νέο στοιχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός φαντάρος ήταν ζωντανός λίγη ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά. Οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει και έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον ήθελε να επιβιβάζεται σε κάποιο όχημα και να βγαίνει από το πλοίο.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Η μαρτυρία που ανέτρεψε τα πάντα
Σύμφωνα με τη νέα αυτή μαρτυρία, ο 23χρονος εθεάθη ζωντανός αρκετή ώρα αφότου καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του. Όπως αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα ο Τάκης Κολλιαδέλης είχε τσακωθεί με κάποιους Ρομά αλλά και με μία κοπέλα που ήταν στην παρέα.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε μέσα στο πλοίο, μίλησε στο Star και έφερε στο φως νέα στοιχεία για υπόθεση.

«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα. Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό», ανέφερε στο Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του φίλου του.

«Ήμασταν στο κατάστρωμα. Τον άφησα να κάτσει και να τελειώσει το τσιγάρο του. Και μπήκα μέσα. Κάποια στιγμή πήγα για ύπνο κατά τις 01:30 με 02:00. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη».
«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα» κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.


πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια