Νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΔιπλό ραντεβού σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη «Βόρεια Μακεδονία».
Δύο νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Σκοπίων έχουν προγραμματιστεί σήμερα Κυριακή (01/07/2018) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Το ραντεβού στην πρωτεύουσα έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα μπροστά από τη Βουλή, στο Σύνταγμα.
Διοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.
«Καλούμε όλους τους Έλληνες σε συλλαλητήριο την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 ώρα 6:00 μ.μ. μπροστά στην Βουλή των Ελλήνων και την πλατεία Συντάγματος για να προκαλέσουμε τον συνταγματικό σεισμό όπου πρέπει να διατρανώσουμε ότι Ελλάς σημαίνει Μακεδονία και Μακεδόνες = Έλληνες, για να σταματήσουμε την προδοτική συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ και την απραξία και συνενοχή των ΑΝΕΛ», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.
Στη Θεσσαλονίκη συλλαλητήριο έχουν προγραμματίσει οι ομάδες «Ελλάς – Hellas» και «ΟΧΙ στον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια» που έχουν απευθύνει διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 το απόγευμα στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου.
«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ακύρωση της συμφωνίας της παραχώρησης του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια. Δεν εγκαταλείπουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί 1 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. μπροστά από το Άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου απ’ όπου θα ξεκινήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με κατάληξη στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», αναφέρουν.

πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια