ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρικάλα: Φορτηγό με φλεγόμενες «μπάλες» από χορτάρι πέρασε μέσα από χωριό

xiromeritis | 2:13 μ.μ. | 0 σχόλια

Τρικάλα: Φορτηγό με φλεγόμενες «μπάλες» από χορτάρι πέρασε μέσα από χωριό (vid)

Στα Τρίκαλα, ένα φορτηγό γεμάτο δέματα (μπάλες) χορτάρι, πέρασε μέσα από το χωριό ρδανίου την ώρα που τα δέματα φλέγονταν.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, ενώ αυτό έγινε αντιληπτό από τον οδηγό, εκείνος δεν σταμάτησε και διέσχισε όλο το χωριό με κατεύθυνση προς Πλάτανο.

Στην έξοδο του χωριού έπεσε από τον φορτηγό μεγάλη ποσότητα φλεγόμενων δεμάτων και το φορτηγό συνέχισε τη πορεία του προς άγνωστη κατεύθυνση. «Προφανώς ο οδηγός πανικοβλήθηκε και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο» έλεγαν οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού.

Αυτή τη στιγμή δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 6 άντρες προσπαθούν να σβήσουν τα φλεγόμενα δέματα μέσα στο χωριό και στη έξοδο που έπεσαν τα περισσότερα.

Πηγή: Trikalaola.gr 

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...