ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

xiromeritis | 7:05 μ.μ. | 0 σχόλια

Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (pics)


Βγήκε από τη φυλακή ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού επικαλέστηκαν στο δικαστήριο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πελάτης τους.
«Πάω στο σπίτι μου. Με περιμένουν η γυναίκα και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” το χρωστάω στη γυναίκα μου. Όλο το διάστημα, παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη, το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι υπό διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπισθεί, αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στη φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου», δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά την έξοδό του από τις φυλακές.
Τους προηγούμενους μήνες, ο πρώην υπουργός είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Το Φεβρουάριο, μάλιστα, είχε υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, τον περασμένο Οκτώβριο, για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών.
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

πηγη:www.newsbomb.gr

Κατηγορία Άρθρου: ,

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...