ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καταγγελία για "επικίνδυνο" καλώδιο της ΔΕΗ που αγγίζει Πεύκο στον ΑΣΤΑΚΟ | ΦΩΤΟ

xiromeritis | 12:22 π.μ. | 0 σχόλια

 Εδώ και καιρό κάτοικοι του Αστακού στη συνοικία Χοβολιό, έχουν ζητήσει από τη Δημοτική Αρχή και τη ΔΕΗ, να κλαδευτούν τα κλαδιά του Πεύκου για να μην αγγίζουν το καλώδιο της ΔΕΗ και να πληρεί τα όρια ασφαλείας όσον αφορά την απόσταση των κλαδιών του από τα ηλεκτροφόρα καλώδια. 
        Μέχρι και σήμερα δεν έγινε τίποτα! Να τονίσουμε ότι, όταν ακουμπούν καλώδια σε κλαδιά δέντρων είναι εξαιρετικά επικίνδυνα (οι πευκοβελώνες είναι αναφλέξιμες) και προκαλούν βραχυκυκλώματα και δεν αργεί να γίνει το κακό..

Η Καταγγελία της αγανακτισμένης αναγνώστριας έχει ως εξής: 
               Μετά την τραγική φωτιά στο Μάτι κανείς δεν θέλει να βάλει μυαλό. Στο Αστακό και στο Χοβολιό κανείς δεν έχει φροντίσει να κλαδέψει ένα πεύκο (δέντρο ιδιαιτέρως προβληματικό σε περίπτωση φωτιάς) μέσα από το οποίο περνούν καλώδια της ΔΕΗ και βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, όπου την περίοδο του καλοκαιριού διαμένουν οικογένειες και παππούδες με μικρά παιδιά. 
        Επιπλέον κανένας οδοκαθαριστής δεν έχει περάσει εδώ και χρόνια νασκουπίσει τουλάχιστον τις πευκοβελόνες που πέφτουν στην πλατεία.Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει σε περίπτωση μιας σπίθας; Ο Δήμος αν και έχει ενημερωθεί  καμμία ενέργεια δεν έχει κάνει. Πότε θα ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ, του Δήμου κ.ο.κ. Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες:....      


         
Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...