Παρουσίαση βιβλίων απο το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Taxiarchis Svs, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και νύχταΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄ Τα Κόροντα ΄΄ με την συνεργασία της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και περιλάμβανε α) την παρουσίαση του βιβλίου της συγχωριανής μας Ιωάννας Απ. Πίττα ΄΄ Οι περιπέτειες ενός κουνελιού ΄΄ καθώς και το βιβλίο της συγχωριανής μας Βησσαρίας Ζορμπά – Ραμμοπούλου ΄΄ Το ρόδο και η άκανθα και β) την έκθεση βιβλίου Χρυσοβιτσάνων συγγραφέων.


Ηπαρουσίαση έγινε στον Αστακό στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (παραλιακή οδός Αστακού ) στις 12/8/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 .
Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τις δραστηριότητες της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου .
Την έναρξη έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου κ. Ταξιάρχης Σάββας, ο οποίος καλοσώρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Συλλόγου να τιμήσει τις συγγραφείς για τη μεγάλη τους προσφορά .
Την παρουσίαση του βιβλίου της Ιωάννας Απ. Πίττα ΄΄ οι περιπέτειες ενός κουνελιού΄΄ έκανε η Θεοδώρα Παπανικολάου, Φιλόλογος κι ακολούθησε η αποφώνηση της συγγραφέα.
Στη συνέχεια έγινε διεξοδική ανάλυση του ιστορικού μυθιστορήματος της Βησσαρίας Ραμμοπούλου ΄΄ το ρόδο και η άκανθα ΄΄ απο την ίδια την συγγραφέα.
Ο Αλέξανδρος Σάββας, Πρόεδρος Εφετών και επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ , που συντόνιζε την εκδήλωση διάβασε τα βιογραφικά των συγγραφέων , των οποίων τα βιβλία κυκλοφορούν απο τις εκδόσεις Μιχ. Σιδέρη και ΩΚΕΑΝΙΣ , αντίστοιχα.
Την εκδήλωση έκλεισε με την αποφώνησή της η Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου , η οποία ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η υποψήφια βουλευτής του κινήματος Αλλαγής Β : Αθηνών κ. Ρένια Ζαρκαδούλα, ο Ερωτόκριτος Γαλούνης , δήμαρχος Ξηρομέρου, ο Θεοδωρος Λιβάνης αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου , ο Κώστας Κυριάκος πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου του ίδιου Δήμου , ο Κώστας Γεωργούλας πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ο Πάνος Χολής, πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.) ο Βασίλης Στράτος , πρώην κοινοτάρχης Αστακού, ο Παναγιώτης Κρίθυμος τέως Εισαγγελέας , ο Γιώργος Βασίλας , πρόεδρος του Συλλόγου Χοβωλιωτών , ο Δημήτρης Μπολίκας , πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών , ο Βασίλης Ιωαν Ζορμπάς , ταμίας της Αθλητικής Ένωσης Χρυσοβίτσας , ο Κώστας Νικολάου αντ/δρος του Συλλόγου Αστακιωτών, οι συγγραφείς Γιάννης Δημητρούκας και Τάκης Γουλές , ο Λάμπρος Πιτσούλιας Φιλόλογος και εμψυχωτής της θεατρικής ομάδας εφήβων Αστακού και οι εκπαιδευτικοί Δημοσθένης Βαρόπουλος, Κων/να Βαλάρη και Χρυσούλα Κοτρώτσου.
Η παρουσίαση έγινε με την μεγάλη υποστήριξη του προέδρου της κοινωφελούς Επιχείρησης Κώστα Γεωργούλα.
Για τις δύο συγγραφείς που παρουσιάστηκαν ο συλλογός μας αισθάνεται πολύ περήφανος και τις καμαρώνει γιατί αγαπούν πολύ το χωριό τους και συνεχώς το προβάλλουν .
Η Ιωάννα Απ. Πίττα είναι νέα συγγραφέας έχει εκδώσει 2 βιβλία και η Βησσαρία Ζορμπά - Ραμμοπούλου έχει εκδώσει 22 βιβλία και επιπλέον η δεύτερη είναι καταξιωμένη και πολυβραβευμένη σε μεγάλους διαγωνισμούς.
Να σημειωθεί τέλος οτι μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η έκθεση βιβλίου Χρυσοβιτσάνων συγγραφέων , που λειτούργησε στα γραφεία της κοινωφελούς επιχείρησης απο 11/8/2018 εως 13/8/2018 και απο ώρα 9.00 έως 14.00 Εκτέθηκαν 36 βιβλία απο τα 45 συνολικά βιβλία που έχουν εκδώσει οι συμπατριώτες μας Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου , Πάνος Λαζαρόπουλος, Αλέξανδρος Σάββας, Αθανάσιος Σώλος, Γρηγόρης Χρόνης , Δημήτριος Κίσσας και Ιωάννα Απ. Πίττα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Taxiarchis SvsΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κάθεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, φυτό, λουλούδι και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Σχόλια