Αστυφύλακας έπιασε άνδρα με λάμες-μαχαίρια που έκανε τον αστυνομικό στο μετρό

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τον Αστυφύλακα Σκεύα Βασίλειο που υπηρετεί στο Α.Τ. Αμπελοκήπωμ για  την μεθοδικότητα, τον επαγγελματισμό και την
εμπέδωση του αισθήματος της Ασφάλειας στους πολίτες · επιβάτες του μέτρο ΠΑΝΟΡΜΟΥ για περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριοκη 13 Ιανουαρίου 2019, όταν άτομο παριστάνοντας τον αστυνομικό ζήτησε να κάνει χρήση του δικαιώματος της Ελεύθερης Μετακίνησης.
Το άτομο αυτό όπως προεκυψε από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τον εν λόγω Αστυφύλακα έφερε πλάστη ταυτότητα αστυνομικού και τσάντα που περιείχε λάμες - μαχαίρια και άλλα διάφορα αντικείμενα που μπορούσαν να θέσουν αμεσα σε κίνδυνο ζωής οποιονδήποτε πολίτη - επιβάτη εντός του Στάθμου. Ενημερώθηκε άμεσα το κέντρο της Αμεσης Δράσης (100) και το άτομο μεταφέρθηκε στο τμήμα με περιπολικό που κατέφθασε στο σημείο λίγο αργότερα.
Τέτοιες ενέργειες τιμούν την Ελληνική Αστυνομία οε μία περίοδο απαξίωσης που βιώνουμε στην χώρα, για αυτό και πρεπει να προβάλλονται και να επιβραβεύονται ώστε να αποτελούν πρότυπα προς όλους μας.

Με τιμής
Ο Σταθμάρχες
του Στάθμου Πανόρμου

Σχόλια