Δυναμική Εμφάνιση ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στην πυγμαχική βραδιά στην Aμφιλοχία -ΦΩΤΟ

          ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ KICK BOXING ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

            Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στην μεγάληπυγμαχική βραδιά που διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αμφιλοχίαςστην παραλία της Αμφιλοχίας με απόλυτη επιτυχία. 
           Στη διοργάνωση συμμετείχαν 13 πυγμαχικοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κυρίως από την Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.........

 
        Σε αυτή τη διοργάνωση παρών και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ με τρεις αθλητές του τμήματος KICK BOXING, οι οποίοι πραγματοποίησαν δυνατές εμφανίσεις στο ρινγκ, ικανοποιώντας απόλυτα.

       Αγωνιζόμενοι και οι τρεις με πολύ καλούς αντιπάλους πραγματοποίησαν εκπληκτικούς αγώνες. Πρόκειται για τους αθλητές: ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟ Διονύσιο, ΠΑΠΑΖΩΗ Γεώργιο και ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ανδρέα.  

         Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συγχαίρει τον Π.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και τον Δάσκαλο ΔΟΥΜΑΖΙΟ Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση και τον ευχαριστεί για την πρόσκληση. Επίσης συγχαίρει όλους τους Δασκάλους και αθλητές για την συνεργασία.
      Συγχαρητήρια στους μποξέρ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για την εμφάνισή τους.
           Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ σε συνεργασία με άξιους Δασκάλους και φίλους κερδίζει συνεχώς έδαφος και αντιπροσωπεύει επάξια τον Αστακό τόσο στο TAEKWONDO όσο και στο KICK BOXING.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ευχόμαστε σε όλους.

Δελτίο Τύπου
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ












Σχόλια