Πρόβλημα χτες βράδυ με την υψηλή πίεση του νερού στον Μύτικα.

Μάθαμε ότι εχτές το βράδυ δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ύδρευση του Μύτικα με υψηλή πίεση του νερού, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σπίτια να έχουν πρόβλημα. Στο παρελθόν, άλλες δύο φορές έχει χρειαστεί να αναφερθούμε σε αυτό, κατόπιν οχλήσεων κατοίκων με e-mail, τηλέφωνα και προσωπικά μηνύματα στο Facebook.
Αυτή την φορά δεν μάθαμε κάτι από κατοίκους χτες, αλλά σήμερα από έναν συμπολίτη μας είδαμε που έγραψε κάτι και πήραμε εμείς τηλέφωνο να ρωτήσουμε, αν έγινε κάτι εχθές με το νερό και πράγματι μας το επιβεβαίωσαν.
Και σε αυτή την περίτωση θα πούμε τα ίδια που είχαμε πει και τότε. Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν διαθέτει σήμερα υδραυλικό με σύμβαση για την Δ.Ε. Αλυζίας, όπως είναι απαραίτητο, και αυτό βρήκε και παρέλαβε η νυν δημοτική αρχή από την προηγούμενη.
Γνώμη μας είναι ότι η νέα δημοτική αρχή, θα πρέπει να συμβληθεί οπωσδήποτε και άμεσαπ με έναν υδραυλικό, όπως και αν τον λένε αυτόν, ο οποίος θα ασχολείται με την ύδρευση στην Αλυζία και ο οποίος να κάνει ότι προβλέπεται (δεν ξέρουμε, δεν είμαστε ειδικοί) ώστε να ρυθμίζει σωστά την πίεση του νερού και αν αυτό δεν γίνεται, να κλείνει ακόμα και προσωρινά το νερό για λίγες ώρες, το οποίο είναι προτιμότερο από το να προκαλούνται ζημιές σε οικίες πολιτών, κάτι που είναι πολύ άσχημο και ψυχθοφόρο για όποιον το παθαίνει.
Σε κάθε περίπτωση, κάθε πολίτης, με οποιανδήποτε δημοτική αρχή, αν έχει υποστεί ζημιά εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, δικαιούται να διεκδικήσει αποζημίωση.

Σχόλια

  1. έρχεται τώρα ο mytikaspres και τι μας λέει έναν εργολάβο με απευθείας ανάθεση .
    Ντροπή σου πεντε χρόνια φώναζες και κατηγορούσες τα πάντα εβλεπες παντου κλέφτες mytikapres ..
    Ξαφνικά ήρθαν τα καθαρά χερια και μπορουν να κάνουν και απευθειας αναθέσης ..
    Οχι mytikapres δεν πρεπει να κάνουν καια απευθειας ανάθεση γιατι σημαια τους ειχαν τις απευθείες αναθεσεις του Γαλουνη και εσυ βοηθουσες στην διαπομπευση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ποιος θα πληρώση τον υδραυλικό και με ποιον τρόπο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο οτι ακουσαμε σε μια συνέντευξη του Δημάρχου η εισπραξη απο τα νερα ειναι 1300 ευρώ πρώτα οι πολιτες να πληρώσουν και μετα να εχουν απαιτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου