Ευχές για την γιορτή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας Χρήστο Τέγα

xiromeritis | 11:44 π.μ. | 0 σχόλια


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ
Η 20η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από την πολιτεία και ως ημέρα εορτασμού της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Ο Άγιος Αρτέμιος υπερασπίστηκε τα πιστεύω του και τα ιδανικά του και δεν δίστασε να έρθει σε ρήξη με την αδικία και την παραβατικότητα , αποφασισμένος να το πληρώσει με την ίδια του την ζωή . 

Σήμερα τιμούμε την μνήμη του και το φωτεινό του παράδειγμα μας δίνει την δύναμη να αγωνιζόμαστε για προάσπιση των νόμων και της δικαιοσύνης. 
Χρόνια πολλά σε όλους τους Αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να υπερασπιστούν τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας μας , κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους .
                                         ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΓΑΣ
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
                                    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

Κατηγορία Άρθρου:

Κοινοποιήση Άρθρου:

Littleboypc.gr - Επισκευή Υπολογιστών, Κινητών, Ιστοσελίδες, Δίκτυα:
Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, επισκευή Υπολογιστών (Laptop-Desktop), Κινητών τηλεφώνων (Smartphones), Σχεδίαση και Προγραμματισμός Ιστοσελίδας, Δίκτυα Υπολογιστών (Lan-Man-Wan), Καταγραφικά Συστήματα (Κάμερες Ασφαλείας). Θα μας Βρείτε: Κατούνα Ξηρομέρου - Έναντι ΕΛΤΑ | Τήλ. 6972 467 965 - 6989 457 517 | Web: http://www.littleboypc.gr

0 σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...