Πραγματοποιήθηκαν Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων Ιδιοκτησίας Δημητρίου και Ευτυχίας Ταρκαζίκη


Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων Fame Boutigue  Κειριαδών  84 Κάτω Πετράλωνα  γιόρτασαν ο ιδιοκτήτης Δημήτριος Ταρκαζίκης, η σύζυγος του Ευτυχία τα παιδιά τους, οι συγγενείς οι φίλοι, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους συμπατριώτες με καταγωγή απο το Ξηρόμερο μιας και ο Ιδιοκτήτης τυγχάνει να έχει καταγωγή από τον Αστακό και φυσικά τους κατοίκους της περιοχής.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα δροσιστικούς χυμούς και γλυκά κέρασμα του καταστήματος οι γυναίκες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πανέμορφα συνολάκια  και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του καταστήματος. 
Ο Δημήτρης Ταρκαζίκης , ιδιοκτήτης του καταστήματος , ενθουσιασμένος με την ανταπόκριση του κόσμου ανέφερε ότι "ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους των Κάτω Πετραλώνων και τους συμπατριώτες μου για το καλωσόρισμα και τις ευχές για το νέο μου εγχείρημα. 
Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις πολλαπλές ανάγκες τους με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία".
Η συντακτική ομάδα του xiromeritis εύχεται στην Ευτυχία και στον Δημήτρη  καλές δουλειές.

Σχόλια