Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύλληψη και στο Μεσολόγγι για τις ληστείες σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και βενζινάδικα της Πάτρας


Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών οι τρεις ληστείες που έγιναν τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα. 
Πιο συγκεκριμένα οι δύο συλληφθέντες της ληστείας που έγινε τη νύχτα της 3ης προς 4ης Ιανουαρίου, φέρεται να είναι εμπλεκόμενοι στις ληστείες που έγιναν σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην οδό Αθηνών και σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στην οδό Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος και στη Νέα Εθνική οδό.
Για τις υποθέσεις αυτές υπάρχει και τρίτη σύλληψη ενός αλλοδαπού από το Μεσολόγγι.
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη των δύο ληστών (κατηγορούμενων και για τις υπόλοιπες ληστείες που προαναφέρθηκαν) και οι οποίοι επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε νεαρό στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, καθώς στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία.
Οι δύο νεαροί επιτέθηκαν σε άνδρα που βάδιζε και αφού τον χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο προσπάθησαν να τον ληστέψουν και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο,   το θύμα αν και χτυπημένος δεν τα έχασε και ακολούθησε τους ληστές.
Τα δύο άτομα τελικά μπήκαν σε πολυκατοικία στην περιοχή Πέντε Πηγαδίων. Τότε ο νεαρός που είχε ήδη ειδοποιήσει την ΕΛΑΣ είδε να περνά από το σημείο περιπολικό, που είχε ξεκινήσει την αναζήτηση των ληστών. Αμέσως  ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και έφθασαν περιπολικά και μοτοσυκλετιστές.
Οι Αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δράστες στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας , όταν από τον δεύτερο όροφο διαπίστωσαν ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων. Χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος και με άσχετο πρόσχημα ζήτησαν από την γυναίκα που τους άνοιξε να εισέλθουν. Τότε είδαν τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του διαμερίσματος εντοπίστηκαν κράνη και γάντια που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες, καθώς ήδη έχει διακριβωθεί πως είναι οι δράστες της ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων Οθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος, που συνέβη προ ημερών.
dete.gr

Σχόλια