Μόρια: Απαγόρευσαν στον 55χρονο που πυροβόλησε παράνομους μετανάστες να πηγαίνει στα κτήματα του

Καταγγέλει ότι οι ίδιοι τον έκλεψαν 2 ακόμα φορές την Κυριακή του Πάσχα – Αφέθηκε Ελεύθερος ο 55χρονος που πυροβόλησε 4 παράνομους μετανάστες κοντά στα κτήματα του στην Μόρια.. αλλά του απαγόρευσαν να πηγαίνει στα κτήματα!
Μετα από μια μακρά απολογία ο 55 χρόνος αφέθηκε ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους που είναι οι: να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο ΑΤ Μυτιλήνης, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να μην προσέρχεται στα κτήματά του και να καταβάλλει την χρηματική εγγύηση των 1000 ευρώ.
Ο 55χρονος στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και είπε ότι οι ίδιοι μετανάστες που πυροβόλησε είχαν «μπουκάρει» στα χωράφια του ακόμα 2 φορές την Κυριακή του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα, όπως ανέφερε μάλιστα του είχαν κλέψει και ζώα.
Ο 55χρονος δήλωσε πως βρισκόταν σε άμυνα και το έκανε για να προστατεύσει την περιουσία του ενώ ζήτησε συγνώμη προτρέποντας τον εισαγγελέα να ζητήσει συγνώμη κατ΄ιδιαν και από τους ίδιους τους μετανάστες. Μετα από συμφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με τους παραπάνω όρους ενώ θα οριστεί άμεσα η δικάσιμος.
Στο δικαστήριο για να του συμπαρασταθούν, και σήμερα όπως και την Παρασκευή βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω από το ΚΥΤ χωριών καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους και δεν δικαιώνονται.
Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια κόβοντας μάλιστα και την κυκλοφορία εμποδίζοντας τον κόσμο να πλησιάσει το δικαστικό μέγαρο.


με πληροφορίες Lesvospost.com
ellinotourkika.gr

Σχόλια